Уелнес § Спорт

Антеа

Тераса за релакс

Защото гледката към морето заслужава публика…

Насладете се на спокойната обстановка на нашата тераса за слънчеви бани. Разположете се удобно на шезлонг под един от нашите чадъри, а пред Вас ще се открие безкрайният хоризонт на морето, както и живописната архитектура на Стария Созопол. За Ваше удобство по всяко време можем да Ви донесем освежаваща напитка, а ако сте в настроение за допълнителен релакс, можете да се потопите в бълбукащите води на нашето джакузи. В случай че промените плановете си, терасата има директна връзка със закрития басейн и съблекалните на Уелнес центъра.

Антеа

Вътрешен басейн

Когато морето уморява, басейнът успокоява…

Понякога дори и лятното слънце и морските вълни могат да бъдат уморителни. Затова, ако искате да поплувате или да релаксирате, но в по-интимна и спокойна обстановка, на разположение е нашият закрит топъл басейн. Ако ни гостувате с децата си, за тях има и плитък сектор, където да се забавляват, както искат.

В случай че искате да вдишате от неповторимия морски бриз, басейнът им директна връзка към терасата за релакс, където можете да се разположите под някой от слънчевите ни чадъри.

Антеа

Сауна

Вашето място за детокс и релакс на тялото…

Ако сте в настроение да тонизирате тялото си в по-гореща обстановка, заповядайте в сауната, която ще е подготвена специално за Вас. Настройте температурата точно толкова, колкото искате, и регулирайте степента на влажност с помощта на специалното ведро с вода. За пълен комфорт на изживяването сауната е облицована с меко дърво, което е нежно и щадящо към кожата. Разбира се, помещението е оборудвано с пясъчен часовник, термохидрометър и паник бутон.

Напомняме, че допускането в сауната на деца под 14 години е силно непрепоръчително.

Антеа

Фитнес зала

Защото всяка почивка има нужда от раздвижване…

Ако не искате да нарушавате своя тренировъчен ритъм или просто желаете допълнително да се тонизирате, заповядайте в нашата модерна фитнес зала. Ще откриете всички необходими фитнес уреди за основните мускулни групи, като ще можете да редувате силови с кардио тренировки.

На Ваше разположение тук има:

Напомняме, че тренировките във фитнеса са силно непрепоръчителни за деца под 14 години.