Заведения

Антеа

Ресторант

Превърнете почивката си в истинско събитие, като се насладите на неповторимата кухня на нашия шеф-готвач. Ще Ви посрещнем в модерен ресторант със 100 места, лятна градина, безкрайна гледка към морето и изключително класен поглед към кулинарното изкуство.

Всеки един вкус може да бъде задоволен с менюто ни, съчетаващо традиционни български ястия, разнообразни рибни деликатеси, а също така и непреходни ястия от световната кухня. Разбира се, нашите сервитьори са винаги в готовност да Ви препоръчат и подходяща напитка към Вашия избор за храна. За да бъде преживяването Ви в ресторанта незабравимо, акомпанимент към храната Ви ще правят романтичната морска гледка и релаксиращата музика, която сме подбрали.

За пълно удобство ресторантът ще Ви очаква и за закуска, където подбраните блюда ще бъдат поднесени на блок маса, така че да можете на момента да изберете това, с което искате да стартирате деня си.

Антеа

Лоби бар

Понякога една напитка и приятна компания могат да бъдат напълно достатъчни, нали? За да избягате за малко от жаркото лятно слънце, заповядайте в лоби бара във фоайето на Antea.

Разположете се комфортно в едно от меките кресла вътре или на удобните градински мебели на откритата тераса и се насладете на освежаваща лека напитка. Тук ще Ви посрещне модерен интериор. Елегантен акцент е изящната витрина с естествени корали, която ще Ви помогне да се потопите пълноценно в усещането за морска ваканция.

Барманът е на Ваше разположение да приготви авторски коктейли, фрешове, отбрани алкохолни напитки и ликьори, ядки и леки закуски.

Барът разполага с 30 места на закрито и 20 места на открито, за да сме сигурни, че личното Ви пространство няма да бъде нарушено.